Youetta Visser

Hoe benut je de bijeenkomst ten volle en zorg je dat interactie ontstaat? Hoe leg je verband tussen alle programmadelen, zodat het echt aanslaat en bijblijft? Daarbij kan Youetta Visser u helpen. Zij is een maatschappelijk betrokken dagvoorzitter, ideaal voor inhoudelijke- en/of verbindende bijeenkomsten. Als ervaren wetenschappelijk onderzoekscoördinator én cabaretier weet ze feilloos inhoud met humor te combineren.
Youetta is expert maatschappelijke (kennis)projecten en presenteert graag bij maatschappelijke organisaties, wetenschappers en overheden, rond sociale thema’s als duurzaamheid, rechtvaardigheid, circulaire economie, erfgoed, mensenrechten en kunst. Met haar ervaring tilt ze uw programma naar een hoger plan. Daarna zet ze in slimme en toegankelijke interactie de aanwezigen in beweging. Het zijn vaak bijeenkomsten die bijblijven. En dat is precies de bedoeling.

Naast dagvoorzitter is Youetta programmamaker, trainer en inhoudelijk adviseur. Daarnaast schrijft ze artikelen en boeken en neemt regelmatig – al dan niet in opdracht- een satirisch filmpje op.